Hvem er vi

 • Malin Schavenius

  Malin Schavenius

  +47 976 08 840

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.malinschavenius.no

  Daglig leder og eier av Villekulla Barne og ungdomsteater. Utdannet musikalartist, født og oppvokst i Sarpsborg

  Startet som 12-åring hos June Rustan og Masken barneteater og medvirket i en rekke musikaler på lokalt plan før hun som 15-åring begynte på sin profesjonelle artistkarriere da fikk hun jobb på Det Norske Teateret i musikalen «Trollmannen frå Oz». Hun er utdannet ved Norsk musikkteater og Ballettakademi (1998-2000) og gikk rett til Wallmans salonger etter endt utdannelse.

  Malin har den senere tid gjort flere musikaler som bl.a «Space Vixens», «Sound of music», «Annie» på Sentrum Scene og «Annie 2» på Chateu Neuf.

  Hun har gjort forestillinger som "Musical highlights" - norgesturne med Bettan og Jan Werner, "Back to the 80`s", Wallmans salonger, Wallmans på turne, spiller en av hovedrollene i Stian Barsnes Simonsens barnebøker om Fnøkkel og Gnøkkel og sunget i utallige ABBA show. Hun har gitt ut 3 cd-singler og deltatt i en rekke plateinnspillinger. Hun har også vært å se i utallige tv-produksjoner bl.a Beat for Beat, Melodi Grand Prix, Spellemannsprisen, Tommys Popshow, Hotel Cæsar og «Grease» på TVN. I tillegg til å drive Villekulla jobber Malin som artist og gjør en rekke nasjonale konserter, show og eventer i løpet av året.

  Malin Schavenius er utnevnt som jubileumsambassadør for Sarpsborg sitt 1000-års jubileum i 2016.

  Januar 2016 ble hun tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris 2016.

 • Line Margrethe Martinsen

  Line Margrethe Martinsen

  Line Martinsen er fra Sarpsborg og er utdannet barn-og ungdomsarbeider og har senere tatt førskolelærer-utdannelse med fordypning i drama. Hun har drevet med amatør-teater siden hun var 11 år, både i Masken hos June Rustan og i Sarpeteateret. Har deltatt på flere lokale oppsetninger.

  Line har også en utdannelse innenfor foto-faget. Hun liker godt å ta bilder av barn/mennesker og har sansen for det estetiske i bildene sine.

  Line har ansvaret for aspirant og juniorpartiet og er medinstruktør på barneteaterpartiene, samtidig er hun vår faste fotograf.

   

 • Helene Maria Bakker

  Helene Maria Bakker

  Helene kommer fra Oslo og har danset ballett hos Jorunn Kirkenær fra hun var 4 år.
   
  Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå KHiO) og har bachelor i pedagogikk. Etter endt utdannelse i 2001, dro hun til New York (USA) og tok en ettårig videreutdannelse på "Ballet Arts".
   
  Helene har jobbet som freelancedanser i inn og utland og undervist ved de fleste ballettskoler i Oslo. Hun har koreografert for ulike dansegrupper, bedrifter og skolerevyer.
  Da hun flyttet til Rolvsøy for 5 år siden startet hun "Arabesque Dansestudio" og er nå daglig leder i "Dansekunst i Østfold".
   
  Helene er ofte å se som koreograf under Villekullas talentaudition og hun er med som koreograf i Villekullas «Fame" i 2018.
 • Marie Guldteig

  Marie Guldteig

  Marie går siste året på musikklinja på Greåker VGS, og har vært med elev ved Villekulla siden oppstart i 2011 og har også i flere år deltatt i Villekullas  talentprogram.
   
  Marie har spilt roller som "Dorothy" i Trollmannen fra Oz, "Petrine" i reisen til julestjernen, og "Carmen" i Fame med Villekulla.
   
  Hun har også deltatt i profesjonelle oppsetninger som "Tryllefløyten" og "Olav den heldige». Marie har deltatt i NM i teatersport og har en 2. og 3. plass fra 2017 og 2018.
 • Aurora Reed-Jenssen

  Aurora Reed-Jenssen

  Aurora går første året på musikklinja på Greåker videregåendeskole. Hun har vært med i Villekulla siden 2014, og fulgt Villekullas talentprogram i flere år.

  Med Villekulla har hun spilt ”Pepper” i Annie, ”Therese” i Magimysteriet og ”Mabel” i Fame.

  Aurora har også deltatt i i profesjonelle oppsetninger som ”Annie” på Folketeateret, ”Sound of Music” - In Concert med bl.a Maria Arredondo og Bjørn Skagestad, ”Den Hvite Dame” på Fredriksten Festning og ”Askepotts Jul” på Latter.