Hvem er vi

 • Malin Schavenius

  Malin Schavenius

  +47 976 08 840

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.malinschavenius.no

  Daglig leder og eier av Villekulla Barne og ungdomsteater. Utdannet musikalartist, født og oppvokst i Sarpsborg

  Startet som 12-åring hos June Rustan og Masken barneteater og medvirket i en rekke musikaler på lokalt plan før hun som 15-åring begynte på sin profesjonelle artistkarriere da fikk hun jobb på Det Norske Teateret i musikalen «Trollmannen frå Oz». Hun er utdannet ved Norsk musikkteater og Ballettakademi (1998-2000) og gikk rett til Wallmans salonger etter endt utdannelse.

  Malin har den senere tid gjort flere musikaler som bl.a «Space Vixens», «Sound of music», «Annie» på Sentrum Scene og «Annie 2» på Chateu Neuf.

  Hun har gjort forestillinger som "Musical highlights" - norgesturne med Bettan og Jan Werner, "Back to the 80`s", Wallmans salonger, Wallmans på turne, spiller en av hovedrollene i Stian Barsnes Simonsens barnebøker om Fnøkkel og Gnøkkel og sunget i utallige ABBA show. Hun har gitt ut 3 cd-singler og deltatt i en rekke plateinnspillinger. Hun har også vært å se i utallige tv-produksjoner bl.a Beat for Beat, Melodi Grand Prix, Spellemannsprisen, Tommys Popshow, Hotel Cæsar og «Grease» på TVN. I tillegg til å drive Villekulla jobber Malin som artist og gjør en rekke nasjonale konserter, show og eventer i løpet av året.

  Malin Schavenius er utnevnt som jubileumsambassadør for Sarpsborg sitt 1000-års jubileum i 2016.

  Januar 2016 ble hun tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris 2016.

 • Frida Helene Hansen

  Frida Helene Hansen

  Utdanner seg som musikalartist på Artisten i Gøteborg og har også en Bachelor på Musikkteaterhøgskolen i Oslo. Har I tillegg 3 år på musikklinjen på Greåker.

  Frida har drevet med teater og sang så lenge hun kan huske, og var med i Masken barne -og ungdomsteater i 10 år. Hun har medvirket i mange forestillinger blant annet i Reisen til Julestjernen, Sound of Music,  Annie, og mange fler. Hadde rollen som "Florence" i musikklinjas oppsetning av Chess i 2012,.

  Frida har vært med I Villekulla siden oppstarten av Ungdomsteateret I 2011 og har gjort hovedroller som "Pippi" i Villekullas forestilling med samme navn i 2012, og som Elsa I “Sound of music”. Vi er stolte av å kunne ha med oss Frida som koreograf ved workshops og ved diverse forestillinger.

 • Ulrikke Brandstorp

  Ulrikke Brandstorp

  Ulrikke er utdannet på Kirkeparken videregående skole i Moss. Hun har allerede gjort seg bemerket både lokalt og nasjonalt .

  Hun ble plukket ut til å synge på Melodi grand prix sistesjansen i Sarpsborg i 2010 og 2011, og hun har spilt Sonja i Reisen til julestjernen, "Manne" i Karry Kalkun og frokostfrakken, "Pippi" I "Pippi Langstrømpe" og "Maria" i "Sound of music".

  Hun har sunget på en rekke konserter og show landet rundt, bla "Queen-forestillingen: "The show must go on II", og , "The Thrill of Michael Jackson"  på Edderkoppen teater. Var også å se på TV2 I "Idol"  våren 2013 og i 2015 gjorde hun stor suksess i TV2`s "The voice".

  Juni 2016 ga Ulrikke ut sin første singel "Play with". Mer om Ulrikke kan du lese på hennes offisielle hjemmeside.

  Ulrikke har gått på Villekulla ungdomsteater siden oppstarten i 2011 og har spilt hovedrollen i flere av våre største oppsetninger. Det er med glede vi ved flere anledninger tar med oss Ulrikke videre som sangcoach og assistent både på regi og koreografi.

 • Line Margrethe Martinsen

  Line Margrethe Martinsen

  Line Martinsen er fra Sarpsborg og er utdannet barn-og ungdomsarbeider og har senere tatt førskolelærer-utdannelse med fordypning i drama. Hun har drevet med amatør-teater siden hun var 11 år, både i Masken hos June Rustan og i Sarpeteateret. Har deltatt på flere lokale oppsetninger.

  Line har også en utdannelse innenfor foto-faget. Hun liker godt å ta bilder av barn/mennesker og har sansen for det estetiske i bildene sine.

  Line har ansvaret for aspirant og juniorpartiet og er medinstruktør på barneteaterpartiene, samtidig er hun vår faste fotograf.

   

 • Helene Maria Bakker

  Helene Maria Bakker

  Helene kommer fra Oslo og har danset ballett hos Jorunn Kirkenær fra hun var 4 år.
   
  Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå KHiO) og har bachelor i pedagogikk. Etter endt utdannelse i 2001, dro hun til New York (USA) og tok en ettårig videreutdannelse på "Ballet Arts".
   
  Helene har jobbet som freelancedanser i inn og utland og undervist ved de fleste ballettskoler i Oslo. Hun har koreografert for ulike dansegrupper, bedrifter og skolerevyer.
  Da hun flyttet til Rolvsøy for 5 år siden startet hun "Arabesque Dansestudio" og er nå daglig leder i "Dansekunst i Østfold".
   
  Helene er ofte å se som koreograf under Villekullas talentaudition og hun er med som koreograf i Villekullas «Fame" i 2018.
 • Ingeborg Walter

  Ingeborg Walter

  Ingeborg går siste året på musikklinjen på Greåker VGS og har vært medlem av Villekulla siden oppstarten av ungdomsteateret og deltar også  i Villekulla`s talentutviklingsprogram.

  Ingeborg har hatt roller som ”Sonja” i Reisen til Julestjernen, ”Lilly” i Annie og ”Dorothy” i Trollmannen fra Oz med Villekulla. Hun har også deltatt i profesjonelle oppsetninger som ”Putti plutti Pott” i Oslo, Den Hvite Dame” på Fredriksten Festning og ”Sound of music” - In concert som ”Liesl” med bl. Maria Arredondo og Bjørn Skagestad.

  Ingeborg var sommeren 2015 i USA på musikalteaterskolen ”US Performing Arts Musical theatre” med Instruktører fra Broadway og teaterhøyskolen i New York. Vi er stolte over å ha Ingeborg i stallen og hun er vår faste instruktør på Villekulla`s WORKSHOP.

 • Tuva Fronth-Andersen

  Tuva Fronth-Andersen

  Tuva er ferdig utdannet på Dramalinjen ved Risum VGS. 

  Tuva har vært med i Villekulla siden oppstarten og deltar også i VIllekulla`s talentutviklingsprogram. Hun har hatt roller som ”Grace” i Annie, ”Sonja” i Reisen til julestjernen og ”Fugleskremsel” i Trollmannen fra Oz med Villekulla.

  Hun har også deltatt i profesjonelle oppsetninger som "Tosca" (Opera Østfold) og musikalen "Den Hvite Dame" i Halden og har bl.a dubbet ”beveren” i Franklin og friends. Vi er stolte over å ha med oss Tuva videre og hun er vår faste instruktør på Villekulla`s WORKSHOP.